Busreizen

Onze diensten

Groepsreizen – Verenigingen

Busverhuur

Mindervalidenvervoer en rolstoelvervoer

A la carte reizen

Club- en VIP-bus

Privévervoer met chauffeur

Groepsreizen - Busreizen verenigingen

Zorgeloos reizen met de beste service

Fimatour verhuurt niet alleen autobussen en autocars met chauffeur maar organiseert ook graag je reis, vanaf de start tot het eindpunt.

Ons netwerk aan contacten is de garantie voor de beste service. Zo kan je als verantwoordelijke van de reis ook volop meegenieten en hoef je zich geen zorgen te maken over de organisatie.
fimatour bus tour

Hoe verloopt de voorbereiding?

We maken een afspraak in ons kantoor of bij jou thuis en luisteren naar je wensen. Wellicht kunnen we reeds onmiddellijk een idee geven hoe de reis kan verlopen. In elk geval krijg je na een paar dagen een voorstel, geheel vrijblijvend. Volgens jou wensen doen wij de reservaties voor ontbijt, restaurants, koffiestops, bezienswaardigheden, gidsen …

Een verrassingsreis met de bus organiseren?

Een verrassingsuitstap of -reis met de familie of met de vereniging organiseren is niet zo eenvoudig. Wij hebben hiermee reeds ervaring en kennen net die plekjes die een verrassingsreis succesvol maakt.

Busverhuur - Autocarverhuur

Bij ons kan u bussen – autocars huren van 06 tot 81 plaatsen. Onze nieuwste aanwinst is een topklasse dubbeldekbus van 14 meter lengte met 81 plaatsen in een viersterren opstelling (veel beenruimte). Onze bussen kunnen gehuurd worden met of zonder trailer (aanhangwagen) voor fietsen of bagage. Er is ook een skibak aanwezig voor skireizen.

Onze dubbeldek autocar met vier sterren heeft 81 plaatsen en is uitgerust met alle comfort om je een aangename busreis te bezorgen: DVD met 5 flatscreen’s, inclusief projectie van de navigatie – keuken met twee frigo’s, bain-marie en koffiezet – toilet – ergonomische royal class zetels. Ook op het vlak van veiligheid is de uitrusting compleet: ABS – ASR – ESP – VOITH (remvertrager) en een remkrachtverdeler – AEB – Lane Assist – Addaptive Cruisecontrol.

Huren kan vanaf een halve dag!

Mindervalidenvervoer en rolstoelvervoer

Personen met beperkte mobiliteit kunnen eveneens op onze diensten rekenen.
Met onze nieuwe, ultra moderne voertuigen, uitgerust met volautomatische liften, bieden wij extra comfort aan onze klanten.

A la carte reizen

Busreis op maat organiseren

Wij maken alles op maat volgens jou wensen. We kunnen de reis organiseren van A tot Z: reservaties van gidsen, bezienswaardigheden, restaurants …

Wil je een ontbijt op de autocar? Geen probleem wij zorgen voor de catering aan boord. Wij beschikken over autocars van 06 tot 81 plaatsen. De organisatie en reservaties zijn een gratis service van Fimatour!

Hoe verloopt de voorbereiding?

We maken een afspraak in ons kantoor of bij jou thuis en luisteren naar je wensen. Wellicht kunnen we reeds onmiddellijk een idee geven hoe de reis kan verlopen. In elk geval krijg je na een paar dagen een voorstel, geheel vrijblijvend.

Club- en VIP bus

Met onze club- en VIP – bus geniet u van alle comfort:

  • Automatische airconditioning
  • Bar warme en koude dranken – Boordkeuken – Catering
  • Toilet
  • Internet – Digitale TV-aansluiting
  • Aansluiting laptop – 220Volt – 3 Schermen
  • GPS –  Frontcamera – Bluetooth

Privévervoer met chauffeur

Geniet van onze privéservice en beleef uw hotel- en luchthavenvervoer in alle luxe en zonder zorgen in onze Audi A7 of Renault Spaceclass.

Bus nodig? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Stuur uw prijsaanvraag door via het formulier en wij bezorgen u zo snel mogelijk een voorstel op maat.