1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

covid 19

 • 28
  apr
  covid 19

  Ook Fimatour past zijn bussen  aan volgens de social distancing regels

  Deze coronacrisis is voor veel bedrijven een financiële ramp en dat geldt zeker ook voor reisbureaus en autocarbedrijven. Bij Fimatour hebben we de bussen structureel aangepast zodat reizigers op een veilige afstand van elkaar kunnen meerijden. "Direct na de uitbraak in ons land zijn de annulaties beginnen binnenstromen. Dus een oplossing drong zich op. Omdat we merkten dat de regel van 'social distancing' belangrijker en belangrijker werd, en zelfs nu al stilletjesaan ingeburgerd raakt, zochten we een manier om dit principe te kunnen toepassen in onze bussen.

  Zijn jullie er al klaar voor om je dagelijkse verplaatsingen te doen met voldoende “social distance” van 1,5 meter. Zoals je van Fimatour kunt verwachten zijn wij steeds een stapje voor ! Voor onze reizen zetten wij bussen in waar iedereen de 1.5m regel kan respecteren. 
  Dubbeldekbus van 14m voor 81pl naar 20pl 
  singeldekbus van 53pl naar 10 pl


  Dubbeldekker bus van 14m (normaal 81plaatsen) naar 20 plaatsen   volledig afgesloten chauffeurspost.   Handgel-dispencer in de bus  Mondmasker en handschoenen aanwezig.  Handleiding om handen te wassen


  Desinfectie van de bus na elke rit