1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer
Fimatour

FIMATOUR
Onze troeven

Comfort en veiligheid staan centraal!
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken ... Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD (remkrachtverdeler).

Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Fimatour op TV en in de krant

 • 3
  nov
  Fimatour op TV en in de krant

  Fimatour kwam onlangs nog in het nieuws op TV Oost met een evacuatieoefening uit een dubbeldekbus. Fimatour is de enige autobusonderneming die deze oefeningen mogelijk maakt. Het is gericht op scholen die leerlingenvervoer hebben. In het kader van de veiligheid is het belangrijk dat leerlingen snel evacueren uit een schoolbus. Dit moet kunnen op 30 seconden voor een bus van 50 plaatsen, 45 seconden voor een dubbeldekbus. Hoe zo'n training verloopt kan je zien op de reportagevideo van TV Oost.


  In de regionale bladzijden van Het Nieuwsblad lees je hoe de zaakvoerder ertoe kwam om te starten met het busbedrijf Fimatour. Je leest er eveneens meer over hoe de naam Fimatour ontstond. Tenslotte stellen ze ook de evacuatie van een schoolbus in de kijker. Lees het volledige artikel in Het Nieuwsblad.